Fra aktiv utøver til sportsbutikksjef

Kompetanse til din fordel.

Sykkel- og skispesialisten er en fagbutikk i Nittedal

Sykkel- og skispesialisten AS er en spesialforretning i Nittedal. Butikken er en frittstående og kjedeuavhengig faghandel innen ski og sykkel. Daglig leder i Sykkel- og skispesialisten, Kjell Gunnar Nyhaug, har tidligere drevet sportsbutikk i Eidsvoll og på Sørumsand. Nyhaug har selv bakgrunn som langrennsutøver og syklist og har vært trener i mange år. Han deltar fortsatt i skirenn og sykkelritt. I tillegg til Kjell Gunnar Nyhaug jobber Lise Jørstad tidvis i butikken.

Butikken vil i første omgang satse på ski, sykler, staver, skistøvler, sykkeldeler og noe utstyr slik som pulsklokker og ruller til sykler. Sykkel- og skispesialisten har inngått forhandleravtaler med de viktigste sykkel-, ski- og utstyrsleverandørene, bl.a. Giant, Cannondale, Felt, La Pierre, Time, Shimano, Madshus, Rossignol, Fischer, Swix, Wenaas, Rottefella, Polar og Active Brands.

Sykkel- og skispesialisten har verksted der man kan få service på sykler og preparering av ski. I tillegg til nye ski har forretningen også noen pent brukte ski til salgs. Det meste av det som ikke måtte være i butikken, kan bestilles. Mange av leverandørene har kontorer i nærheten, og bestillingsvarer kan leveres på få dager. Nyhaug håndplukker ski og skrur alle sykler opp selv. Han har tidligere hatt kunder fra store deler av Østlandet.

Nyhaug arrangerer også skikurs og hadde vinteren 2019 trening for ansatte i Orkla som skulle gå Holmenkollmarsjen. Forretningen fører alt fra barnesykler og elsykler til landeveissykler og terrengsykler for konkurranseutøvere. Skiutvalget vil spenne fra klassisk og skøyting for både barn og voksne.

 

Anbefalinger

"Jeg har kjøpt både sykler, rulle og ski av Kjell Gunnar Nyhaug. Jeg har valgt å kjøpe så mye av ham fordi han har meget stor fagkunnskap. Som mangeårig langrennsutøver og syklist har Kjell Gunnar Nyhaug gode forutsetninger for å ivareta mine behov på en god måte. Kjell Gunnar Nyhaug følger godt med i utviklingen på ski- og sykkelområdet og kan tilby det siste som er på markedet. Han har også solgt utstyr til flere av kollegene mine. Jeg er veldig fornøyd med servicen jeg har fått.


- Bjørn T. Langsett, Nannestad

Flere hadde anbefalt meg å anskaffe meg en ny sykkelrulle, da jeg ikke var tilfreds med den rullen jeg hadde kjøpt og satt opp selv. Jeg fikk det ikke til å fungere som jeg ønsket og trivdes ikke på den. Jeg ble så gjort oppmerksom på Kjell Gunnar gjennom klubben min. Fra starten av opplevde jeg svært god og hyggelig dialog med Kjell Gunnar ift. å forstå og møte mine ønsker og tilpasningsbehov, og dekke dette innenfor min prisklasse. I god dialog og på anbefaling fra Kjell Gunnar kom vi frem til en ny rulle og sykkel; en CycleOps Rulle (Smart Trainer) og en stødig aluminiumssykkel som kunne monteres direkte på rullen. Dette ble satt i bestilling umiddelbart, og svært raskt levert – helt i henhold til lovnad/avtale. Kjell Gunnar kom hjem til meg, satte opp og tilpasset rullen og sykkelen til meg på en rask og helt utmerket måte. Rulle og sykkel fungerte helt utmerket fra første stund. Denne ble også umiddelbart satt opp mot Zwift, som jeg hadde fått anbefalt å prøve/begynne med. 

Jeg er svært godt fornøyd med hele prosessen og den personlige oppfølgingen og tilpasningen til mine ønsker/behov. I etterkant av kjøpt har jeg hatt et par praktiske spørsmål og tilpasningsbehov av sykkel og rulle. Da har jeg opplevd svært rask, hyggelig og hjelpsom respons og service fra Kjell Gunnar. Jeg fikk også god anbefaling på PC-skjerm som jeg kunne sett opp og koble opp mot Zwift/rullen. Denne anskaffet jeg rett etterpå, og den har fungert utmerket fra første stund. I sum er jeg svært godt fornøyd med både rulle og sykkel. Dette har fungert bedre enn jeg kunne forestille jeg. Jeg stortrives på sykkelen og rullen. Til og med min kjære har nå begynt å sykle på denne rullen, og hun er også svært godt fornøyd.


- Svein-Erik Bakke, Jar